tirsdag 10. mars 2015

Spennende mandler trukket med sjokolade og lakris























Lakrisrotpulver er spennende å bruke i kombinasjon med
sjokolade. Her har jeg smeltet sjokolade, lagt mandler i
sjokolade og rullet dem i lakrisrotpulver. Denne
kombinasjonene synes i hvert fall jeg er kjempegod.


Mandler trukket med sjokolade og lakris

Ingredienser
100g ønsket sjokolade
1/2 ts vaniljesukker
ca. 60 mandler
Lakrisrotpulver

Fremgangsmåte
1. Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett vaniljesukker.
2. Når sjokoladen tykner blandes mandlene inn.
3. Ta ut en og en mandel og legg på et kaldt fat.
4. Når sjokoladen begynner å stivne, legges ca. 10 mandler om
    gangen i en boks med lakrisrotpulver. Rist boksen til mandlene
    er dekket med pulveret.
5. Sett dem på fat i kjøleskapet.
6. Når de er stivnet helt, kan de legges over i en boks eller et glass.

NB! Når du skal handle ingrediensene er det greit å være oppmerksom
på at lakrispulver og lakrisrotpulver ikke er det samme.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du er velkommen til å skrive en kommentar, et spørsmål eller ønske om tema.

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.