tirsdag 10. mars 2015
Spennende mandler trukket med sjokolade og lakris
Lakrisrotpulver er spennende å bruke i kombinasjon med
sjokolade. Her har jeg smeltet sjokolade, lagt mandler i
sjokolade og rullet dem i lakrisrotpulver. Denne
kombinasjonene synes i hvert fall jeg er kjempegod.
Mandler trukket med sjokolade og lakris
Ingredienser
100g ønsket sjokolade
1/2 ts vaniljesukker
ca. 60 mandler
Lakrisrotpulver
Fremgangsmåte
1. Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett vaniljesukker.
2. Når sjokoladen tykner blandes mandlene inn.
3. Ta ut en og en mandel og legg på et kaldt fat.
4. Når sjokoladen begynner å stivne, legges ca. 10 mandler om
gangen i en boks med lakrisrotpulver. Rist boksen til mandlene
er dekket med pulveret.
5. Sett dem på fat i kjøleskapet.
6. Når de er stivnet helt, kan de legges over i en boks eller et glass.
NB! Når du skal handle ingrediensene er det greit å være oppmerksom
på at lakrispulver og lakrisrotpulver ikke er det samme.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Du er velkommen til å skrive en kommentar, et spørsmål eller ønske om tema.
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.