torsdag 31. mars 2011

Gangetabellen på tapetetTøffe og lærerike tapeter fra made in design.
Velg mellom gangetabellen eller franske verb.

Dette tipset fant jeg hos Foreldremanualen,
som blant annet skriver om nye barneprodukter,
barnebøker og aktiviteter for familien.

Henger gangetabellen på veggen hjemme hos deg?

13 kommentarer:

 1. Henger på kjøleskapet hos oss. Det betyr at også fireåringen jobber med tabellene....

  SvarSlett
 2. Hei
  Knalltøff tapet. Her i heimen har vi gangetabellen som skriveunderlag.

  SvarSlett
 3. Kjempe tøffe :)
  Skulle hatt en til meg selv. Sliter med å huske...Så kanskje på soverommet mitt.
  Drømme om gangetabeller ;)

  Klem fra Birthe

  SvarSlett
 4. Så atilig denne var. Datteren min jobber med gangetabellen for tiden, så dette var ho helt perfekt. TRor jeg nesten på få en gangetabell til veggen:-)

  SvarSlett
 5. Dette får m eg til å huske at jeg gikk på folkehøgskolen sammen med en søt pike fra Trondhjem (som er over 40 i dag altså hihi) men hun kunne hele næringsinnholdslista til melk på rams. Det var det hun leste da hun spiste frokost.... hver dag i alle de år.. hun kunne til og med fortelle at da hun var så og så gammel så endret de noe i melka :) Så gangetabellen på veggen er nok ikke dumt :) ... Det hører med til historien at hun er datter av 2 lærere da.... og jeg er også lærerdatter så det er kanskje derfor jeg liker sånt så godt? :) Takk for koselig melding inne hos meg og ha en fin dag! :) Legger meg til her hos deg jeg :)

  SvarSlett
 6. Kjempelurt! Et annet tips er å henge ting man skal lære seg på do, slik at man blir sittende å se på det mens man likevel sitter der :-)
  En venninne av meg skulle lære seg alle trekkfuglene og standfuglene da hun gikk på lærerskolen og hang opp plakatene på do. Gikk ikke lenge før mange av oss kunne dem, gitt :-)

  Kjempefin blogg du har! Som tidligere lærer og fembarnsmor kommer jeg nok innom her igjen :-)

  SvarSlett
 7. Hei!
  Ja, jeg så disse tapetene hos Foreldremanualen, og tenkte at det hadde vært stilig med ei stripe på do.
  :)

  SvarSlett
 8. Kule tapeter. Så de hos foreldremanualen og har lekt litt med tanken på å ha de i lekehulen vi har under trappen. Men guttene er bare 4 og 2, så kanskje om noen år! :)
  Takk for koselig kommentar hos meg. Jeg har vært her hos deg flere ganger før, blant annet er ABC-spillet du tipset om for en stund siden en favoritt hos 4åringen min. :) Men jeg må ha glemt å legge meg til som følger her, for jeg har ikke funnet deg igjen før du fant meg. :) Nå er jeg blitt fast følger og kommer snart innom igjen!
  Hilsen Inger-Lise

  SvarSlett
 9. Velkommen nye følgere!

  Inger-Lise: Jeg er enig i at det er for tidlig å starte med gangetabell for en fireåring. Men en bokstavplakat kunne vært supert.

  SvarSlett
 10. Kjempegodt tips =) Her pugges gangetabellen om dagene. Liker denne bloggen godt, her kommer jeg innom mer!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 11. Så flotte disse var!!!
  Gangetabellen er spennende saker her i heimen også. Inspirert av barnas iver designet jeg noen plakater selv :) Resultatet ble sukkerdryss.no (eller sukkerdryss.epla.no - hvis du vil se)

  Hilsen Linda

  SvarSlett
 12. For en flott blogg! Her er gutten ett år, så gangetabellen blir vel ikke aktuelt enda. Men franske verb hørtes ikke så dumt ut. Har kjempelyst til å lære meg fransk nemlig.

  SvarSlett

Du er velkommen til å skrive en kommentar, et spørsmål eller ønske om tema.