Disse banan-ispinnene lages i en fei,
sammen med barna:
1. 2 lange bananer deles i 6 biter.
2. Stikk grillpinner i tre, inn i bananene.
3. Dypp dem i 100 gram smeltet sjokolade
(helst 70% sjokolade uten sukker).
4. Til slutt rulles de i kokos.
La dem stivne litt før de
legges i fryseposer og fryses.
Nytes etter behov.
"Kjempgodt"
Ett annet sunt alternativ er å fryse ned
smoothies. Bruk de bærene og fruktene
dere liker best. Fyll på med litt juice og
eventuelt yoghurt.
Oppskrift på banan-ispinne er hentet
fra "Kjernesunn mat", Cappelen Damm.
En familiekokebok med oppskrifter
uten gluten, tilsetningsstoffer, sukker og melk.
Den kokeboken må være noe for meg og mine to små melkeallergikere :) Tusen takk for tipset. Vi har også laget mange gode is av smoothies. Ieg pleier ofte å lure med litt havregryn i smoothien også :) *♥*
SvarSlettSupert tips! Dette skal vi prøve allerede til helge :o)
SvarSlettFin kveld til deg!
Nam! Det så godt ut, ..hmmmm, kjenner det klør litt i kjøpe-kokebok-igjen-muskelen..
SvarSlettMvh Siv
Takk for supre tips!
SvarSlettHeisann,
SvarSletttusen takk for fint tips!
Skal prøves! Storesøster blir vel i hundre!:)
Jeg har også fryst ned yoghurt i is-beholderen.
Funket i hvertfall før storesøster kunne si "is":) Har også fått med meg "prinsesse-matte`n" du presenterte i et tidligere innlegg.
Supert!:)