onsdag 23. februar 2011

Har du et fint minne fra skoletiden din?

Skolelyst har veldig lyst til at du deler
et fint minne eller øyeblikk fra da du gikk på skolen.

Da kan du bli den heldige vinner av en av disse 5 bøkene:
Les mer om Skolelyst sitt lotteri HER .

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/9b555d027abe00bbe9ad7b769f916b9f39cfbfe2

2 kommentarer:

  1. Jeg har mange fine minner fra skoletiden, både fra barneskolen, ungdomsskolen og videregående. Hvis jeg skal samle minnene i et fellesbegrep må det være samhold. Jenter er jenter verst, er det noe som heter. Likevel minnes jeg et sterkt samhold blant oss jentene på skolen. I barneskolen var vi fire jenter som hang sammen. På ungdomsskolen ble vi delt i to. Vi fire var fortsatt sammen, men fant også nye venner på den nye skolen. På videregående utviklet jeg et nært vennskap med en av de to fra barneskolen som havnet i en annen klasse enn meg på ungdomsskolen. Vi kom nemlig i samme klasse på videregående. Vi var som erteris. Var sammen på skolen og på fritida. Var vi ikke sammen snakket vi på telefonen. Vi skrev brev til hverandre. Husker jeg en gang skrev brev til henne på baksiden av en bingokupong da jeg var i bingokomite (?!) i hjembygda mi.

    Vennskapene er mine beste minner. Ingen spesiell situasjon, mer generelt. Du tenkte kanskje mer på en spesiell greie? Og kanskje mer skolerelatert, altså til klasseromssituasjoner, faglig eller lignende? Ja ja, for sent. Nå har jeg allerede delt mine tanker :-)

    SvarSlett
  2. For et flott minne du delte. Vennskap er en viktig del av skoleårene. Har man det bra sosialt vil man oftere klare det faglige også:-)

    SvarSlett

Du er velkommen til å skrive en kommentar, et spørsmål eller ønske om tema.