søndag 19. desember 2010

Julekunst

Jeg fikk dette store og flotte maleriet
som en førjulspresang av min sønn.
Det fulgte med detaljerte beskrivelser
for hva det var bilde av og hvordan det var laget.

Han lurte spent på hvor det skulle henges opp.
Jeg pustet derfor lettet ut da han foreslo veggen
på et garderobeskap i yttergangen.


Hvordan henger dere opp barnekunst hjemme hos dere?

5 kommentarer:

 1. Det er jo koselig å få barnekunst, men man kan jo ikke henge opp ALT. Vi samler en del utvalgte i en perm med plastlommer. Og så har vi flere verk innrammet på veggene her i heimen.

  SvarSlett
 2. Ooops, godt vi er flere som ikke akkurat ivrer etter å henge kunsten opp midt i stua! Jeg må innrømme at vi ikke dekorerer veggene med ungenes mange tegninger og malerier. Vi har noe i fine rammer på veggene da, men ingenting tapes opp sånn helt på random liksom. Mulig jeg er sær, men men. Vi tar også vare på en del i permer til ungene. Og så har alle en egen kasse til oppbevaring av ting de lager. Koselig å se gjennom innimellom :-)

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som har fått et så fint bilde. Vi har to laaaange bildelister i gangen som vi bytter ut tegninger på. Setter ramme på noen. Kombinerer det sammen med bilder av barn og andre. Koslig. Ungene synes det er stas å få tegningen i glass og ramme.

  SvarSlett
 4. Det var det med å få det rammet inn, ja. Det blir liksom ikke gjort her hos oss.
  "Tack it" derimot er supert. Og magneter på kjøleskapet:-)

  SvarSlett
 5. Her hjemme har vi kjøpt en list med snorer og klemmer på ikea. Da kan vi henge opp tegninger og bilder så er det bare å bytte ut etterhvert. Vi har en på gangen og en inne på rommet.

  SvarSlett

Du er velkommen til å skrive en kommentar, et spørsmål eller ønske om tema.