tag:blogger.com,1999:blog-4479173487240646503.post2738217189635542840..comments2023-06-03T13:48:08.040+02:00Comments on SKOLELYST: Pepperkakehus uten knekkSkolelysthttp://www.blogger.com/profile/15610520203288454034noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4479173487240646503.post-46748669832280342882011-12-12T20:02:57.027+01:002011-12-12T20:02:57.027+01:00SV:
Kokosolje bruker jeg en gang i blant i baks. J...SV:<br />Kokosolje bruker jeg en gang i blant i baks. Jeg steker heller i det. Splenda bruker jeg sjeldent, sukrin bruker jeg masse. Sukrin kan krystalisere seg av og til og derfor suplerte jeg med litt splenda akkurat nå.<br />Honning gir høy blodsukkerstigning og mye kalorier, derfor bruker jeg heller sukrin. Jeg er heller ikke glad i honningsmaken. <br />Du kan selvfølgelig bruke disse ingrediensene isteden :)Kristinehttp://www.dedication.blogg.nonoreply@blogger.com